top of page

På gång:

Aktuellt:

VÄLKOMMEN TILL VALLHAMRAKYRKAN

Alla är välkomna

Partille Pingstförsamling, Vallhamrakyrkan är en församling i Sävedalen, Partille, (strax öster om Göteborg). Församlingen består av människor med olika bakgrunder, åldrar och nationaliteter. Det som enar oss är att vi alla vill lära känna Jesus mer, följa honom i vardagen och få se mer av hans rike på jorden. Som kyrka träffas vi varje vecka på våra olika mötesplatser för att tillsammans upptäcka höjden, bredden och djupet av Guds väldiga kärlek för alla människor! Vallhamrakyrkan är en plats för alla. Oavsett vem du är, vart du varit eller vart du är på väg, är du alltid välkommen till någon av våra samlingar och gudstjänster!

Mötesplatser

På denna sida får du en kort information om några verksamhetsområden

FULLSATT KYRKA.jpg

Våra gudstjänster

Vallhamrakyrkan är en gemenskap av troende med olika bakgrunder, åldrar och nationaliteter. Det som enar oss är att vi alla vill lära känna Jesus mer och få se att Hans rike på jorden. 

forskola-prastkragen-savedalen.jpg

Förskola

Prästkragens förskola ägs och drivs av Vallhamrakyrkan. Vår förskola skall vara en plats där alla känner sig välkomna och sedda. Vi bygger på ett nära samarbete med hemmen. Vi vill skapa en trygg och kärleksfull atmosfär, där alla kan känna att de uppmärksammas och trivs.

Children Reading the Holy Bible_edited.j

Söndagsskola

Jesus är barnens vän! Strax före predikan under våra gudstjänster går barnen ner till söndagsskolan. Där får de höra Guds ord på ett sätt som passar dem, be och ha roligt tillsammans.

Skärmavbild 2023-01-02 kl. 10.17.52.png

Östhjälpen

Östhjälpen SecondHand är en fristående förening som stöds av samtliga kyrkor i Partille. Vinsten på försäljningen går till att hjälpa nödlidande i Rumänien samt Kosovo. Kriget i Ukraina och nöden där har gjort att hjälpinsatserna dit har ökat rejält sedan kriget startade.

RPG Urban o Carina 2022.jpg

RPG Gemenskapsträffar

RPG är samlingsnamnet för dessa träffar som äger rum en gång i månaden. Alla är välkomna. Vi fikar, umgås och får ofta lyssna till ett intressant föredrag, eller sång och musikuppträdanden.

Skärmavbild 2023-01-02 kl. 10.20.40.png

Mission

Kosovo, eller Kosova som det heter på albanska är världens yngsta land och dessutom ett av de fattigaste. För att ge framför allt unga människor ett hopp och en framtid är församlingen involverad i ett hjälparbete i Kachanic, en stad i södra Kosova. 

Är du intresserad av att delta i vårens Betakurs, som Vallhamrakyrkan och Equmeniakyrkan i Sävedalen arrangerar. Skicka ett mail till info@vallhamrakyrkan.se eller ring 0727 32 38 07.
Skärmavbild 2023-12-16 kl. 13.52.07.png

Kalender

Lyssna!

Kasett.jpg

Vill du lyssna till inspelningar från tidigare gudstjänster kan du klicka på kassetten ovanför.

Närradio
Skärmavbild 2023-05-24 kl. 13.24.39.png

Lyssna till oss på 88 MHz, Partille Närradio.

Vi sänder varje söndag kl. 11.00 - 13.30 

Oxledsvägen 4, 433 67 Sävedalen

VK Höst beskuret.jpg

Vill du stödja vårt arbete

Vill vill vara en församling som ärar Gud med allt vi är och har, både vad gäller vår tid, gåvor, talanger och ekonomi. Därför finns det varje vecka möjlighet att ge en gåva både på våra gudstjänster eller online. Vår bön är att vårt tionde och vårt givande skall bli till välsignelse för församlingen, personer i utsatthet och vår stad. Vi ser det som en välsignelse och en glädje att få ge in till Guds rike och Hans syften. Som församling stödjer vi hjälparbetet i Ukraina, Kosovo och Rumänien. Du kan närsomhelst vara med och ge din gåva på någon av våra gudstjänster, eller via Vallhamrakyrkans Bankgiro: 507-5460, med hjälp av swish-appen på din mobil

(Swish nummer: 123 149 27 50).
 

Tack för din gåva!

Skärmavbild 2023-01-01 kl. 22.04.29.png
Swish
Skärmavbild 2023-01-01 kl. 22.12.06.png
bg 507-5460
bottom of page